Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en show till jobbets julfest för 20 år sedan


Jag vågade

publiken satt där och väntade
jag var på toa och spydde
nervös
nä då inte jag

folk pratade
men jag förstod
inte vad de sa
var i en annan värld

showen jag skrivit
började snart
jag skulle in på scen
men hur kom jag dit

hela jag skakade
vad sa jag
blev det rätt
applåder och hurrar rop

jag vågade
och vann







Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 20:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Modigt gjort, bravo !
2010-10-05

  * MARY *
Bravo !!!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson