Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrån



slita kläder av varm kropp
fånga händer runt bröst
viska dolda ord. hett.


smakar du återhållsamhet
eller vildaste tiger.

vi dansar över.
under.

så som sex, smaken
av åtrå värmer tungor

snart oktober.




Fri vers av Svartsilver
Läst 1156 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2010-09-14 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding.
2019-02-01

    Max Poisé
Något brustet kan skönjas med kronologin, fast längtan syns övertydligt i ett budskap som aldrig kan misstolkas
2010-09-16

  Ola Rydberg
riktigt hett
nu pignnade man till så här på senkvällen
2010-09-14

  aol
hett klockrent starkt
2010-09-14

  blaite
Klockrent
2010-09-14

  Lars E Jönsson
du är så lyssande i dina texter..............jag gillar dem det bara är så............tyvärr
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver