Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älvornas äng -en längtan hem

jag , du , vi
en framtid en samtid och en dåtid
ni förfäder vars sagor jag läser ur stjärnklar natt
viskar om livet ,lika ljust som svart

då sorger bränner i hjärtats alla vrån
strålar vår sol min hud så varm
när regnet tömmer sin himmel över mitt huvud
svalkas min själ

vi föddes och vi dog, det viskas så, om natten

er fråga är -vad livet vill mig hän
att leva i en byggsats , pussla varje del

sanningen är friheten. att flyga med fjäderlätta steg
över slättens ängar där älvorna bor




Fri vers av Svartsilver
Läst 747 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-07-24 17:47



Bookmark and Share


  Camelot
Följer dig gärna dit... färdas med vackra ord...
Tack
2018-06-14

  aol
Underbart lätt svingar du pennan så fint skaldat
2016-02-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
flyga i frighet över ängarna du få
fagra gudinna
2016-01-05

  Ljusletaren
Så vackert och självklart du har ordat om vårt eget liv. Gäller att bygga så att vi trivs med vårt eget bygge. Allas strävan är samma från förr och i nutid ... sant säger jag till dig /kram
2015-12-10

  frantic
text så vacker
tränger rakt in i själ
och tanke..
och vidare ut över
vidderna
2015-09-23

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2015-08-10

  blaite
Vackert
2015-08-05

    ej medlem längre
"viskar om livet ,lika ljust som svart"
Fint.
2015-07-29

    Melona
Jag tycker mycket om din dikt, Sara. Särskilt detta stycket

"då sorger bränner i hjärtats alla vrån
strålar vår sol min hud så varm
när regnet tömmer sin himmel över mitt huvud
svalkas min själ "

- när regnet tömmer sin himmel över mitt huvud...


2015-07-28

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra :)
2015-07-26

  Marja-Liisa Koski VIP
Fint!
ML
2015-07-25

  lila fjäderblomman VIP
älskar två sista raderna ' sanningen är friheten. att flyga med fjäderlätta steg
över slättens ängar där älvorna bor' precis så är det!
2015-07-24

    ej medlem längre
Härlig!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver