Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när allt är försent


Kärlek till en annan



vid en strands kant
dina fötter våta vårens kyla
snart täcks kropp
ett liv sinar ur tid

vad du betydde
du var mod, poesi och sorg
du var humor och glädje

drömde om dig i natt, Nina,
drömde om dina våta fötter om all sorg
hur du vandrade
ilska hamrar jord
varje steg, domedag mot döva

men sorgen vet
att du var kärlek du var ljus

må din vackra själ vila i skuggan av ömheten
i famnen av kärleken
i allas våra hjärtan

Nina vi minns dig







Fri vers av Svartsilver
Läst 661 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2018-05-05 16:20



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Så konstigt att jag missat den här.
2020-03-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket finstämmt
2019-02-21

  Johanne Rydgren Rilje
Mörker som blev till ljus! Fint!!!
2018-05-12

  Nina Nightwish
Så fint och så mkt kärlek.. Vad hände med Nina, hon var ju så ung?
2018-05-05

  aol
Underbart skaldat om fina Nina om en tung sorg som kommer vältrande över oss och stannar den tid den ska,
2018-05-05

    ej medlem längre
Hon var stor poesi vi alltid kommer minnas.
2018-05-05

    ej medlem längre
Att minnas och låta ljuset skina över dödens skugga. En dikt som inte lämnar en oberörd.
2018-05-05

  kerstin skriver VIP
<3 så fint, så sorgligt
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver