Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergång



en blick inte mer
vi rör oss om varandra, aldrig mot

din röst, så välkänd, varje nyans
är en stämma, en takt,
som förr har gungat i trygghet

Nu vilar landskap öde och tyst
vet att ditt hjärta ej längre är mitt

Det är inga vindar som sveper, inte heller eldar som brinner.
utan vi dör tysta. ser ens någon på, anar du ensamhetens kalla tryck.








Fri vers av Svartsilver
Läst 488 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-02-06 16:44



Bookmark and Share


  Engel
Denna tystnad som förgör oss alla. Om vi låter den.
2019-04-25

  Eva Langrath VIP
Tycker om hur du väljer orden som berättar om sorg och uppbrott.
2019-02-07

  Poesia VIP
Berör
2019-02-07

  HelenaW
Man dras in i din dikt och känner igen känslan. När ett förhållande dör och ensamheten knackar på dörren..
2019-02-07

  Gunnar Hilén VIP
jag blir arg av denna...upprörd och förbannad.....ska man låta varandra dö efter en lång tid tillsammans !? vad har hänt ?
2019-02-07

  Lars Hedlin
Oerhört stark och bra
2019-02-07

  aol
Starkt berörande borrar sej dikten mot hjärtat,
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver