Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inför vilan



balanserade snedsteg
tystnadens buller

jag ska slå dig på käften
smula löften likt dragon

körda stigar leder ej hem
bortom svångrem och skavank

lagom lurar inte längre bakom smutsiga rutor
beskt är teet som söver inför döden

vila liten lögn, vila




Fri vers av Svartsilver
Läst 644 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-03 17:45



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
vacker vävning av ord =)
2016-02-05

  Bjarne Nordbö
Dina ord får tydligt fäste.
2016-02-05

  aol
Bra flyt och så berörande innehåll,
2016-02-03

  blaite
Cool ! Grymt flyt
2016-02-03

    ej medlem längre
En text med ett jävlar anamma,bra!!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver