Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ett rus



hon var som kokain
ett snabbt rus

hon var som spriten
en baksmälla utan nåd


för varje gång
låste han dörren.
nycklar av samvete

alltid föll han,
hon behövde
bara andas

tryckt mot väggen
hennes sköte
varmt vått


som han älskade
henne.
eller kanske inte?

åter vände
han ryggen till.








Fri vers av Svartsilver
Läst 1181 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-08-19 10:22



Bookmark and Share


  blaite
Hon låter som en rolig resa. Schysst text
2010-08-19

  Lars E Jönsson
denna är ju bara så fantastiskt bra, lägger den i mitt inre kom en tår av lycka
2010-08-19

    SoSk
Jag måste tro att han älskade henne
2010-08-19

  aol
verkligen en oerhört starktberörande
poesi ur ett fint diktar jag
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver