Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

Solen strålar tränger sig igenom ett molntäcke
regnet piskar huden
vi är alla nakna
ingen ser vem vi är
när vi är nakna
vi är dom vi är
förutom jag
som är jag.
Vem är då jag
som just nu är naken
och är som alla andra
eller....................




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-31 08:35



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Klura lite till så kommer du kanske på det
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson