Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång, var det kärlek



stulna stunder, jag letar och finner dem i mitt hjärta.
de finns kvar där. som i ett eget rum, den kammare
som pumpar mest och störst är minnet av den kärlek
vi faktiskt hade

den var förunderligt nära. jag ger den till dig, ta den
ur min hand. ät den förtär, tugga svälj. den är din

för evigt










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 20:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP