Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla viktiga saker



jag glömmer vem jag är när jag skriver. är det det som kallas diktjag? får ihop det mest praktiska detaljerna, i de mest viktiga göromålen, per dag. per timme, per minut och per sekund.

mitt minne är kort, rubbat och påverkat av diverse. jag får läsa mig till vem som är jag. mina fingrar fungerar som språkrör, för mig själv. spelar det någon roll? mycket lite. fundera lite själv. kan du inte utläsa dina huvudsakliga drag, ditt nuvarande tillstånd, i dina texter.

jag har tillit till mig själv i detta avseende. spelar det dig någon roll? jag lägger ingen värdering i vem du är, du är människa, precis som jag. frisk eller sjuk, sjukligt beroende, friskt sund.

förmågan att åka buss, blev verklighet. laga mat, städa, duscha, hålla reda på medicintider och tvtider, program jag ej vill missa. sovtider, hur många dagars återhämtning jag behöver nu. nästa gång jag ska handla.

vem vet? ingen bryr sig, ingen behöver bry sig. det enda viktiga är att skriva, skriva det som kommer ut.







Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-05 12:54



Bookmark and Share


  All
Så enkelt när jag känner igen mig,,Rutiner, är ett av mina problem,,att hålla dem..
2010-10-05

  Anya VIP
Starkt och kanske självutlämnande. Din text värker! Bra!
2010-10-05

  Catharina Edin VIP
Självutlämnande och väl värt att läsa -
2010-10-05

  Anders Perols
Ord från hjärtat, snyggt!
2010-10-05

  Kim VIP
Igenkännande! Bra tempo...
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP