Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfil



jag tror inte på ett ord du skriver
jag tror att du är mycket sjuk

långfil, som trögt rinner ner


gå inte över gränserna till mitt eget privata rum
här finns en barriär, fatta det

långfil


ta en funderare du, din sjuke fan
ta en till, tänk för fan med det lilla som är kvar av din hjärna

lång fil


fattar du inte ens att signalerna i din hjärna inte går fram som de ska
du är förstörd, slut. ta och far ända in i helvetet

lån g fi l


försök inte lura mig gosse, jag inga konster tål
gå in och SÖK, i din lilla fungerande tankeverksamhet

långfil


fatta åtminstone trögt, sucker








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-05 16:18



Bookmark and Share


  blaite
Stark text och jag love långfil
2010-10-05

  Anya VIP
Starkt!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP