Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångerfull och jagad



snäll och glad, inte alls ledsen

inte arg

de flesta är förlåtna


nu kan jag luta mig tillbaks
åter inta den där känslan av lugn
som alltid har svärmat runt mig


lustigt







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-05 16:47



Bookmark and Share


  All
Fin, lugn o god o lite kul,,,
2010-10-05

  Catharina Edin VIP
Skön text!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP