Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan











Jag har hittat en hemligt skogstig

Som går till kristallflodensport

Har letat efter dig


Viskat ditt namn

Bankat på porten

Väntat att du ska öppna

Ibland har jag lyckats att

Glänta försiktikigt porten


Jag har hört vackert lovsång

Sett blendande ljus

Kännt ljuvliga blomsterdoften

Hört fåglarnas sång


Du har viskat mitt namn

Kom inte än innan jag tar din hand

Och leder dig till kristallflodens bro

där mötes vi

Då får du se himlens hemligheter






































































































Fri vers av maija tuori
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-05 17:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som söker han finner" säger den heliga skrift.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori