Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevät tunteita




Kevättalven lumen alla
sykkii elämä

Puiden silmut
ovat paisuneet

Silmuja suojaa kalvo
joka suojaa kylmältä

Ihan kuin
ihmiselämässäkin

Siihen saakka kun
on aika syntyä

Nähdä päivänvalo
kokea elämän mirakeli




Fri vers av maija tuori
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-08 13:32



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Kaunis!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori