Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totuus tekee kipeää



Yön tummat siivet

peittää taakseen

pelon ja ikävän

on turvallista nukahtaa

kun on pimeää


Kun aamu aurinko

sarastaa

se paljastaa

kirkaudellaan totuuden














Fri vers av maija tuori
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 22:39



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Onni jos nukuttaa yöllä, myös murheessa, molemmat myrkkyä, jos valvottaa, parempi voi olla päivällä, aamussa aina toivoa!
2015-03-20

  walborg
Välformulerat och bra sagt
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori