Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet



Varför mår människa

inte bra

trotts att man får

mat varje dag


Därför att man

behöver även

kärlek och uppmärksamhet

varje dag


det är lika

viktig

som näring

varje dag


















D




Fri vers av maija tuori
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-06 12:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och tänkvärt skaldat!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori