Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskens mirakel



Mina tankar är
i påskens budskap

Jag fick uppleva
i kyrkan

Att påsken är inte så ytligt
för att måla ägg

Eller vara påskkärring
utan mycket större

Herren ge oss
tro och glädje

Tro att Jesus är
våran frälsaden

Han är vägen
sanningen och livet




Fri vers av maija tuori
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-06 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2015-04-06

  Marja-Liisa Koski VIP
Näin on, Maija kulta! Tie, totuus ja elämä.
Kram!
Marja-Liisa
2015-04-06

  Bibbi VIP
Ja och amen!!!
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori