Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevät tunteita



Syreenit aukeamisillaan

jo vihreän täyteläisen pulleat silmut

täynnä elämää

uudestisyntymistä


Vielä vähän aurinkoa

ja raikasta keväsadetta

niin saadaan nauttia

kauneista kukista

ja huumaavista tuoksuista


Ollaan taas selvitty

tämänkin talven yli

Ja pian vain nauttimaan

luonnon ihmeistä

Luojan luomisista ihanuuksista

joka on joka kevät yhtä hurmaava

ja aina uusi




Fri vers av maija tuori
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-15 18:27



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Kaunis!
2016-05-07

  walborg
Så rent och fint beskrivet!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori