Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visste att du var man, luktade så



visste att du var man, luktade så
det var också din hand

en mans hand

jag kunde gå där och bara lukta på dig
det tyckte jag om

titta på dina händer, fyllas av ömhet inför dem


dina armar, så fina. din nacke, som en mans
en pirrande känsla, din nacke

och så snusade jag i mig din lukt igen
föll ner i en hög av trygghet

åå, vad det luktade rätt


hela min kropp älskade din lukt

jag fylldes av ömhet när jag tittade på
dina händer, dina armar, din nacke


ååå, vad rätt det var








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-05 17:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad fint! Gillar fröjden i denna text. Jaa som jag tolkar den alltså!
2010-10-05

  Catharina Edin VIP
Jag förstår, i alla fall.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP