Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apod-orm



jag har tagit apodorm och nu ska jag sova och drömma, igen. nej.

jag har tagit en apodorm idag och nu tänkte jag vara uppe och titta på kobra. men den är för lång,

giftig. jag måste gå och lägga mig, snabbt, som ögat

ta mig fan att det blir för sent







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-05 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP