Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedstämda ledssna


Mår ni dåligt


Ät fisk så får du omega 3 det är stämninghöjande.

Ät bananer, avocado och nötter:

Innehåller serotonin amfetaminliknande ämnen,

och är stämningstabiliserande.

Motionera så får ni endorfin.

Ta ej en flaska vin.

Se det lilla i tillvaron.

Ta och prata med en god vän.

Kämpa på och var inte rädd för att söka hjälp

Lyssna på Kalle Sändare eller se och lyssna vad ni finner roligt.

Skriv av er på denna utmärkta sida.

Mvh: Den där naiva michel.






Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-11-26 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin