Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raotin Paratiisin porttia



Olen löytänyt salaisen metsäpolun

Kristallivirralle se vie

Olen etsinyt sinua

kuiskannut nimeäsi

Olen kolkuttanut portilla


Odottanut että tulisit avaamaan

Joskus olen onnistunut

Raottamaan veräjää

Kuullut enkeli kuoron ylistyslaulun

Nähnyt häikäisevän kirkkauden

Aistinut huumaavan kukkaistuoksun


Kuulut kuiskauksesi

Älä tule vielä

Tulen hakemaan sinut

kun aika on kypsä

Silloin tartun käteesi

Talutan sinut kristallivirran sillale

Näytän taivaan salatun ihanuuden






Fri vers av maija tuori
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-10-05 23:09



Bookmark and Share


  dead_prez
fantastiskt, underbar rytm.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori