Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Tess


ledsen


hoppas

för din skull




Fri vers av AektaBlond
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-10-06 10:59



Bookmark and Share


  vildvin
tack,

men hon är också rätt så gammal...
*suckar*
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond