Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen censur



för dig som har världen i handen
inga omskrivningar

bara en stund av lust
bara en skön pust

av oregisserad vardag

kunde vara en bra dag
som vilken som helst


ditt hjärta talar
om dagar som redan gått

som komma skall
ekar igenom

oförlösta sanningar
oupplösta drömmar


sveper förbi, fånga dem

lacka fast dem i ditt minne
en minut, jag hinner

ingen censur






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-06 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP