Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårpromenad för tusen år sedan.


Innan allting hände

Jag håller din hand.
Himlen är högt högt blå.
Tacknockarna leker tafatt med solstrålarna.
Vattnet i fontänen är min vän.
Jag är tunn men finns ännu kvar.
När du ler slutar världen andas.
Röda Converse fulla av lera.
Dina ögon skyddar mig mot monstren.
Knopparna på trädet viskar om lugn.
Ännu håller världen andan.
Ännu håller jag din hand.




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-06 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt