Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av antirasistgrupperna går över gränsen...


SD får inte bli martyrer !

OM dessa aktioner ska få någon som helst trovärdighet och ha STOR genomslagskraft hos folket så får det INTE gå till som det, tydligen, gör i några fall, man förföljer och MISSHANDLAR Sverigedemokrater , man HOTAR dem , man vandaliserar deras lokaler ! DETTA är VANSINNE , det ger bara mer SYMPATIER för Sverigedemokraterna ! Några övernitiska antirasister använder PRECIS samma metoder som rasisterna själva och det kan, ALDRIG, fungera !
Det enda sättet är att vi FORTSÄTTER att , i FREDLIG och DEMOKRATISK anda att AVSLÖJA deras mörka sidor, att VISA PÅ vilka RASISTER de, verkligen, är och få alla deras väljare att förstå att de gjort ett GIGANTISKT misstag ! Demonstrera ja, men UTAN VÅLD !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 20:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
AFA tar över SUF och SAC i Gävle.
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Här i Gävle är det syndikalister (ständiga löss i fanans veck) som vandaliserat SD:s lokal, och därmed visat prov på vad som skulle hända med oliktänkande i ett syndikalistiskt Sverige.
2010-10-09

  Nikolai Jungsin VIP
Stollar finns det tretton per dussin av..
Demokrati och sunt förnuft är det enda som biter på dem..oavsett vänster eller höger..
kanske finns mitten extremister med..
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska