Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fobisk scanning



fantasi
trycker näsan
mot en fobi

i närheten
luktar satan
kliar

ryggar slits
märgen bryts
friar

nagelspår
i backspegeln
förnedrar


ta en joint
blås
infernalisk rök

bilda
skal
blida

snubbla
nästan förbi
som en fobi

fast utan
klistrighet
i sidan







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-06 20:48



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
fantastiskt bra!
2010-10-07

  Suzy med punkterna
Grymt välskrivet
2010-10-07

  blaite
Så jävla bra skrivet
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP