Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden Vi Korsa Våra Vägar...

Jag såg dig på en befolkad plats,
Jag fick tunnelseende,
Du var på väg någonstans, Jag följde efter,
Mitt hjärta bulta, medans du var omedveten,

Du stannade upp, Detsamma gjorde jag,
Jag var så nyfiken, på vem du var,
Långsamt vände du dig, men du la inte märket till mig,
Mitt hjärta skrek,
Mina tankar om dig blev större,
Jag fick en tanke att gå,
Men jag var förtrollad bunden i dina ljuvliga blå ögon,
Ditt vackra bruna hår, som jag kunde känna doften ifrån,
Dina röda läppar, Jag ville känna dina mot min,
När jag ser ditt ansikte, då tar du mig till en speciell plats,
Jag var stum, och frusen till is,


Du stod på samma plats,
Tittande omkring,
Jag kände mig redo,
Innan jag tog mitt första steg,
Såg jag en man,
Ni fick syn på varandra,
Jag förstod då,
Att han var din, och du var hans,
Ni var ihop, hade en kärleks romance,
Du gav honom en kyss, mitt hjärta krossades,
Jag stängde mina ögon, drömde att det var jag,
Jag stod där bland folkmassan,
Besviken,

Innan ni gick, gav du mig en blick,
Där våra ögon fick kontakt, Du fortsatte att titta in i mina ögon,
Och jag i dina, Du ville stanna kvar,
Jag såg det i dina ögon,
Men du var tvungen att gå,
Sedan var du borta,

Den här stunden, var vår enda,
Men vi delar det förresten av livet,
In i det sista,
Nått gott vi kunde ha fått,
Men gick till mista,
Helt oförglömligt, Men det var dags att bemötta sanningen, Vi ses aldrig mer. Farväl min ängel.




Fri vers av M.A.J.R
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-07 01:39



Bookmark and Share


    jamming223
Vacker dikt, med äkta vemod och sentimentalitet. Så vackert känslomässig med tragik. Du har verkligen fångat upplevelsen och känslan. Kom ihåg att du har en egen ängel inom dig också. Bara genom att skriva såhär visar du den, låter den flyga mellan raderna.
2012-10-04

  Ninananonia VIP
Verkligen berörande!
Hoppas att du möter din ängel igen! :)
Eller någon som liknar henne :)
2011-02-20

  Julio VIP
Fint verkligen=)
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R