Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömkontakt



slutledning får tjäna avsaknad av mer tillbörliga kontakter

ingen behöver egentligen uttala, strömmen går igenom

det lyser på bordet, nåväl
stolen är hård


min kropp är hård
hjärna, en stjärna



anledning tar avsked av aningslösa närmanden

främmande närhet som alltid omfamnar, oavsett

det lyser på månen


min kropp är hård
min själ







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-07 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP