Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du skriker mig i örat 

och jag blir rädd för mina 

egna monster.,.

I mitt eget huvud.,

Vi paranoida är aldrig ensamma.

Mest skräckrädda mest hela tiden




Du.,Jag?!?MIG?!?




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 13:17



Bookmark and Share


  Postgård
!snyggt. SNyGGT.!!..Snyggt
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard