Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När abstinensen ger sig knullar jag dig gärna...




Hmh?!




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 314 gånger
Publicerad 2010-10-07 13:18



Bookmark and Share


  Troll ॐ
men det här var ju genialiskt skrivet :)
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard