Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjud otro! (100 ord)

Hon såg på honom och kände vreden bubbla upp inom sig. Åh vad hon hade lust att, likt en hormonstinn slungkastare, slunga iväg vreden som en boll rätt i hans självgoda pessimistiska nyllle.
”Det kommer aldrig att gå. Vi hinner inte”.
Hon satte dövörat till och sa istället: ”köööör”.

Trafiken sniglade sig fram, klockan tickade på, och adrenalinet kapslades in i morgonrusningens maktlöshet.

Och så, rätt som det var: MIRAKLET!
Motorvägen öppnades upp, trafiken rullade på obehindrat och de kunde andas igen. Förbluffat satt de tysta.

Under sker varje dag, tänkte hon och en märklig gemenskap med Moses infann sig.





Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-07 13:33



Bookmark and Share


  erkki
Man behöver läsa 2 gånger. Ett bevis på hur fördomsfull man är. En kvinnlig förare och en manlig passagerare. Jag tar hellre skit än risker!
2010-10-07

    ej medlem längre
Så bra du fångar två olika synsätt ... och personligheter. Fick massor av minnen och andra tankar av din levande text. Tänkte även på Faraos armé som också sade: "Köör!" och hur gick det för dem?:-)
2010-10-07

  Anna*
Jag tror, hjälp min otro :-) Hon var i alla fall i gott sällskap när bilhavet öppnade sig!
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

leelee