Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta sakta långsamt tre



sakta sakta kopplas jag upp
någon därute styr mitt liv
håller upp

tar mer lugnande för att stilla min nervositet
och väntar

långsamt långsamt går allting
han ställer och ordnar
håller ställningarna

som han ser, jag ser dem inte, jag snabbar på
och väntar


om bara du hade hjälpt mig nu, då hade jag behållit mitt lugn
ja, det som inte är lugnt, men lugnare än nu

malande, rullande, sakta sakta
kopplas jag vidare
någon därute styr mitt it-liv

3
som i trögt





Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-07 18:17



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Ha ha..............den var bra och fyndigt skrivit
2010-10-07

  Anya VIP
Jaa så kan det kännas ibland, att någon annan styr.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP