Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad textrad av red hot chili peppers - pea


Ant



skaver
mitt i en skapelse
ett rop

grannskådar

jag är inte bara människa
en myra

för ditt skott

i natten ekar

förbannad, förgjord
otillbörlig


annorledes vinklingar studerar
höstsymfoni

nu är tiden nära

i vålnaders blida tro
vem ska rädda

vem är rädd

"...so you can kick my ass
so fucking what.."


nej








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-07 22:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket lyckat lån!
2010-10-08

  Suzy med punkterna
Snyggt detta!
2010-10-08

  stenen/ Yv Ericsson
ja! riktigt klockren!
2010-10-07

    ej medlem längre
den var som en pisksnärt mot jorden
jag gillar den starkt

nallen
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP