Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer med i ett rus, grusad av vitast sanning



virvla ner i det mörkret
tid
när,

är vi där och med allt vi behöver


våra slitna anleten, naveln krossat, har sett hur de gör

bakom bergen, in i grottan
älska utan att älska

älska det


gråt inga tårar, de slutar snart rinna
de vandra in i det hav vi ska drunka i


skriven av ditt minne, hur jag berördes, närmade mig mitt inre

ett slott skimrade och jag har bara en väg, den genom desperation, gråt, depression,dramatik

och sen lugnar jag mig, för än ingen lyssar


min pastill, övergråten, nej
det spelar ingen roll

jag går med







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-07 22:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket stark och gripande text.
2010-10-08

    ej medlem längre
grymt bra sessan. vi hörs !
2010-10-08

  queenia
strödda ord för en abstrakt tolkning.
jag har svårt att förstå - ge mig tid, och vägledning.

*ros* Q.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP