Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt, vilken enligt min åsikt är mycket bra. Diktens melodi landar mjukt i mitt hjärta.


Glöd

Glöd

Glöd är den

falnande värmen,

rodnanden som smälter

till guld i ditt hjärta,

kärleken som stannar kvar

en stund efter hettan,

Glöd är

nattens efterkel,

en klapp på kinden innan du går.




Fri vers av Håkan Barck
Läst 443 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-07 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck