Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig stjärnorna av ditt hjärta


Varför gråter han ensamhet?
Han har så länge vandrat
den ensammes steg.
Så ropade han in i sitt hjärta,
in i vinden!
Vinden svarade stilla kärleksljus.
I tystljus blickar hon
vida över........
Outgrundlig är hennes blick
ser i allt .......
Hon går på stranden.
Outröttligt vakar hon över hjärtats gyllene gåva!
Han möter hennes blick.
Hon möter hans blick.
Ögon strålar.
Händer lyfter henne upp ur sand.
Hennes skrud är skimrande vit
dess insida är purpur.
Så ropade de in i vinden.
Vinden svarade stilla kärleksljus!




Fri vers av Håkan Barck
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-07 23:18



Bookmark and Share


  WyS VIP
Stämningsfint
2018-04-28

  aol
Vackert ja ikärleken finnes icke ensamheten,
2017-09-12

    Dan Myrbeck
Fint om när ensamhet
blir tvåsamhet.
2015-07-08

  Chawa VIP
I kärleksljuset finns ingen ensamhet, inga tårar - här är det gott att vara! Vackert präntat kring kärlekens mirakel!
2015-07-08

  mare VIP
Vackra rader
formulerar
din penna
glödande
och varm!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck