Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till en vän

Ett brev till en vän:

Du strömmar i min själsflod med
renaste vatten, glittrande kristaller
förskönar mitt hjärta.

Du upplyser med stjärnor, visar en väg
ur såren, där mörkret, dimman så nyss
kändes obotliga.

Jag vet hur hårt ett hjärta kan brista, men

du tillät mig inte lida.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Håkan Barck
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-07 21:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vackra rader, verkligen.
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck