Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur dimman

Bort ur dimman till en plats, där
min själ ber om nåd i en annan
dimension.

Nästan livlös utan några spår ut
ur dimman kryper själen och
med lärdom jag förstår......

Mot scenen till mitt eget liv!

Ingen minns mig där i dimman,
men jag andas om du bara vill.




Fri vers av Håkan Barck
Läst 448 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-26 21:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin talande dikt
2015-01-30

  Bo Himmelsbåge
En fin dikt om att hitta ut ur dimman
till en annan dimension
att hitta sitt liv sin själ sin ton
Ingen mindes dig där
men om hon bara vill
börjar du åter andas o finnas till
2015-01-27

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint framfört Håkan!
2015-01-27

  Michaela Dutius
Suggestiv text som berör
2015-01-27

  Angel of love
En ny chans en ny start.
Väldigt fint skaldat.
2015-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Får en känsla av befrielse och insikt!
Så tänker jag.
2015-01-27

  Chawa VIP
Våra själar är ständigt på vandring. Jag läser och tolkar in livet mellan liven, en plats bortom illusionen här... Min tolkning är blott min. Diktarjagets ord griper hur som helst tag på ett illusoriskt sätt och är mycket vackra.
2015-01-27

  aol
Drömskt vackert och starkt berörande skaldat,
Högsta betyget i din skala en trea,
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck