Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans sorg

Jag har blivit matt och trött av saknad varje sekund och vill bara höra rösten en enda gång och min förvirrade lidelse fångas upp och dämpas i universum. Vem är Gud som likgiltigt tycks lämnat mig nu då saknaden gett ett djupt blödande sår i mitt hjärta som snart verkar förblöda och sluta slå, uttorkad, törstande i en meningslös öken. Vem är Gud som inte lyssnar på mig nu när jag med sista yttersta kraft slår handen i den hårda marken för jag orkar inte mer. Varför ska våndan bara vara min då jag tappat tron någonstans men orkar inte vända om utan förloras i min egen trängtans kval där det fattas och undrar om det måste vara så.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall