Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så upprörd över att kvinnor på vår jord fortfarande stenas och dödas.


En kvinnas död

Om du såg djupare i hennes bruna ögon skulle du se din egen längtan och sorg och under en vacker stjärnklar natt förstå den kärlek ingen styr där hennes skuld och skam också är din. Hon föddes inte i din vackra bur men din egoistiska omtänksamhet gjorde den till hennes hem matad ägande varje dag men då hon försiktigt lyfte sina hämmade vingar då livet ropar efter sig självt såg du lyckans ansikte och gjorde henne fången i ditt härskande hat och när du som högsta egengjorda allsmäktiga Gud dödar henne vill jag du ska veta att i hennes aska ska domen ljuda högt att du också precis dödat dig själv.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 20:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suverän.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall