Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem älskar vem

Du trodde det var henne du älskade när du brann
hett kyssande och lät hennes händer utforska din kropp.
Du sa det var kärlek när hon lyssnade och
du berättade din livshistoria om och om igen
när hon så intresserat hörde på allt du sa.
Men den du älskade var dig själv
och nu när hon inte längre finns kvar för att bekräfta
är du olyckligt kär i dig själv.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-19 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall