Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfödd

Misslyckades med min begravningsceremoni
för du finns i mitt hjärta
och vet att vad som än händer
och vad du än gör
kommer det alltid vara så.




Fri vers av Charlie Ekvall
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-14 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall