Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Inbäddad i livets sköte befriad och förlöst
skräms inte längre det liv som skakade om mig.
Gud sa jag inte ska blunda när jag kan se
och känslorna i sitt slutna paket får syre
då jag fyller mitt oskrivna blad
för vid avsked inte säga jag sov.




Fri vers av Charlie Ekvall
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-19 09:58



Bookmark and Share


  karenina VIP
full av styrka och insikt. tycker om de här raderna som harmonierar väl med titeln
2010-10-23

  queenia
vackert..

så starkt.. nära... livet döden och oändligheten.

*ros*
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall