Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon på min jord

Jag tar steg åt vilken riktning som helst
för att leva skälvande ögonblick
den människans liv
för en vind frisk och underbar
öppnar himmeln och fäster
skimrande stjärna på min panna
där livlös sjö blir öppet hav.
Kan gå hundra tusen mil med den
gudomliga människan på min jord.




Prosa av Charlie Ekvall
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-23 16:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Poetiska fina rader
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Ekvall
Charlie Ekvall