Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets brytpunkt kommer oundvikligen en dag för alla. Men vem tänker på - att ett avsked kommer och att "en av oss måste gå först" - när man mött sitt livs stora kärlek?


Nästa steg…



Sakta framåt
– nästa steg
Trevande, sökande
stigen, min väg


Håller marken
– vad finns kvar?
Inget blir längre
som det var


Bara vara
– lyssna, känn!
Tryggare, lugnare
Du finns här än


Följer stilla
– allt Du gör
Innerligt, vemodigt
tänker varför?


Undrande nu
– svar får vi sen
Glad för var stund
vi njuter än


Lev här och nu
– gråt kommer sen
Älskade Mannen min
– för alltid min vän




Fri vers av Siggesdotter
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-08 13:16



Bookmark and Share


  walborg
Så finstämt och klokt om kärleken och nuet inför det liv vi har.
2010-10-09

  Tina-sol
Tänker på poeten och hennes kärlek!
Vemodigt, vackert präntat.
2010-10-09

  Nils Teodor VIP
Vacker och klok
Tänker på er
vilken vacker kärlek
ni varandra ger

Kram från N T
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter