Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spontana tankar i all hast - eget foto


Ett nystan fullt av liv

 

Att skriva är ibland

som att dyka djupt

och inte veta

om man kommer levande

upp till ytan igen

 

eller är det inte

som att hitta

en garnände

först börja dra

lite lite

sen sakta nysta

och till slut

har man ett helt nystan

fullt av liv

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-04 21:47



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin liknelse! Ja det är precis så med skrivande!
2022-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Spännande tankar...man vet aldrig vart det bär hän...
2021-03-05

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2021-03-02

  Eva Helene VIP
Så sant och här blev det ju så levande och fint!
2021-02-07

  Maria Sundelin VIP
Ovisshet är ibland trygghet
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter