Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden målad av mitt barnbarn Anna idag 21 maj 27 år


Ensamhetens gåta

 

Kroppen åldrad

                    söker ro

själen törstar

längtar

lever

sökande en famn

att gömmas i

                     ett bo

 

En famn av närhet

                     våga

 

Lockar

skrämmer

binder

frigör hinder

löser ensamhetens

                     gåta

 

Mötas

sen beröras

                    älska

och förlåta

livets stig i kärlek

för dem     

                      båda

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-21 23:33



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och berörande i ord och bild!
2019-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...tycker om att du skrev texten i kärlekens röda färg...
2019-06-01

  ULJO
Utan kärlek. Inget liv.
2019-05-22

  Maria Sundelin VIP
Trygghetslängtan
Kramar
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter