Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar på min tågresa...


Med dämpad fart

 

Livsresan fortsätter 

med dämpad fart

 

ingenting brådskar längre

allting tar sin tid

mer tid

varje morgon

 

innan dagens ljus

pockar på uppmärksamhet

kommer minnena smygande

intrasslade i nuet

 

där nyfikenheten

ännu inte lagt sig till ro

 

ska den överraska

med ny förundran

över Livets 

kringelkrokiga vägar

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-29 11:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint /Kram
2021-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart foto och jag tycker om den lugna lunken i texten...
2019-06-01

  Maiah VIP
Härligt att möta livet med den inställningen att inget bråskar
2019-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att vakna till en ny dag och vara nyfiken på vad den kommer att innehålla!

2019-05-29

  Maria Sundelin VIP
Per Aspera Ad Astra
Kramar
2019-05-29

  ULJO
Det klassiska uttrycket "fånga dagen"
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter