Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lid ej mer



målandet är fritt
dina skavanker må lysa
i ett dunkel

gift skadar inte
längre in sitter taggen
motgift

en klubba i skallen
dra den, svep den
gör det hårt

färga håret
det musgrå
låt det rinna

ögon brinna
linsen skava
lockas, ögonbryn

din platttång
steka botten
spik i kroppen

glödgad för smeden
för den mot kroppen
stoppa upp den

lid ej mer






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 13:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kommer att tänka på det gamla ordspråket; Vill man vara fin får man lida pin. Vet inte om din text syftar på behovet av att vara vacker till vilket pris som helst. Men jag tolkar den så. Gillas!
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP